Mopedutbildning – teorikurs – heldag

9/09

6000 kr

Vill du ta dig till skolan, träningen eller jobbet lättare? Om du behöver AM körkort till din Eu-moped, Epa-traktor klass 1 så kan vi hjälpa dig.

Vi utbildar för Moped Klass I (körkort för AM-moped).

Mopedutbildning 9 september, du behöver inte ha giltigt körkortstillstånd för att genomföra mopedkursen teori + manövrering)

  • måndag 9 september kl 08:00-16:45 Teorikurs. Östra Torggatan 17, Karlstad. Vi bjuder på lunch.
  • Manövrering – 11 september. Den kommer att genomföras på halkbanan i Grums (vi kommer och hämtar och lämnar dig på trafikskolan Östra Torggatan 17 före och efter manövreringen). Det går givetvis att åka själv till manövreringen. Ta med giltig legitimation till manövreringen. Manövreringen kommer att genomföras denna vecka om det inte är för kallt ute, snö eller is, eventuellt tidigare om vädret tillåter.
  • körning i trafik bokas individuellt under förutsättning att du har giltigt körkortstillstånd samt har fyllt 14 år och 9 månader. Detta kommer planeras så snart det är snö/regn eller is fritt.

Om det är snö/regn eller is kan körlektionerna flyttas med kort varsel.

I utbildningen ingår en teoriutbildning på 8 timmar samt även 4 timmars körträning. Manövrering och körträningen kommer bokas in längre fram. Utbildningen avslutas med ett teoriprov hos Trafikverket. Kostnad för teoriprovet hos Trafikverket tillkommer, just nu kostar det 325 kronor.

Hos oss anpassar vi körningen efter eleven och målet är att varje elev ska få utvecklas till en bra och trygg förare. Vi som utbildar är alla godkända av Transportstyrelsen som Trafiklärare. Moped och skyddskläder/hjälm får du som elev låna under utbildningen hos oss.

För frågor eller bokning ring kontoret 054-155133 eller maila info@citytrafikskolakarlstad.se

 

Anmälan

Skicka gärna in din anmälan här så återkopplar vi till dig så fort vi kan.

Elevens uppgifter
Målsmans uppgifter