Mopedutbildning – teorikurs

27/10

5500 kr

Vill du ta dig till skolan, träningen eller jobbet lättare? Om du behöver AM körkort till din Eu-moped, Epa-traktor klass 1 så kan vi hjälpa dig.

Vi utbildar för Moped Klass I (körkort för AM-moped).

Mopedutbildning 27 oktober du behöver inte ha giltigt körkortstillstånd för att genomföra mopedkursen teori + manövrering)

  • fredag 27 oktober teorikurs kl 08:00-17:00 Östra Torggatan 17, Karlstad. Vi bjuder på lunch
  • måndag 30 oktober manövrering, 2 timmar (höstlovet). Du blir tilldelad en tid, manövreringen kommer att hållas i en grupp på halkbanan i Grums, om du behöver skjuts till och från manövreringen så ordnar vi detta.
  • körning i trafik bokas individuellt under förutsättning att du har giltigt körkortstillstånd samt har fyllt 14 år och 9 månader. Detta kommer planeras så snart det är snö/regn eller is fritt.

Vid betalning via ”webbshop” (online), behöver även fylla i ”Intresseanmälan” till höger. Så vi vet vilken kurs som ska bokas på.

Om det är snö/regn eller is kan körlektionerna flyttas med kort varsel.

I utbildningen ingår en teoriutbildning på 8 timmar samt även 4 timmars körträning. Manövrering och körträningen kommer bokas in längre fram. Utbildningen avslutas med ett teoriprov hos Trafikverket. Kostnad för teoriprovet hos Trafikverket tillkommer, just nu kostar det 325 kronor.

Hos oss anpassar vi körningen efter eleven och målet är att varje elev ska få utvecklas till en bra och trygg förare. Vi som utbildar är alla godkända av Transportstyrelsen som Trafiklärare. Moped och skyddskläder/hjälm får du som elev låna under utbildningen hos oss.

För frågor eller bokning ring kontoret 054-155133 eller maila info@citytrafikskolakarlstad.se

 

Anmälan

Skicka gärna in din anmälan här så återkopplar vi till dig så fort vi kan.

Elevens uppgifter
Målsmans uppgifter