Om oss

City Trafikskola Karlstad finns (som hörs på namnet) mitt i Karlstad City. Det gör det enkelt att komma till oss, speciellt om du inte har körkort. 

Vi är övertygade om att du vill tillbringa en del tid hos oss när du upplever  den familjära och trevliga atmosfären här. Både för teorilektioner och att för att göra olika digitala tester.

Här träffar du våra medarbetare i receptionen och naturligtvis alla engagerade trafiklärare. Alla är lika engagerade för att coacha dig hela vägen fram till att drömmen om körkortet blir sann.

City Trafikskola – NTF Värmlands trafikskola

City Trafikskola Karlstad ägs av NTF Värmland, det vill säga Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande. En organisation som har funnits sedan 1934 och som under alla år arbetat med att öka trafiksäkerheten i Sverige.

Det innebär flera fördelar för dig som ska gå i trafikskola hos oss. Först och främst så får du en riktigt bra och gedigen utbildning hos oss. Fattas bara annat när våra ägare jobbar med trafiksäkerhet.

Det innebär också att vi har en schysst prissättning och villkor i övrigt, till exempel med körlektionernas längd. NTF Värmland har inga privata ägare som kräver vinst varje år, vilket gör att vi kan hålla bra priser.

ntf-bakgrund_start

En riktig halkbana

NTF Värmland äger också Värmlands Trafikcenter (halkbanan i Grums).

Det är en stor fördel att tillgång till en riktig halkbana, med allt vad det innebär. Här får du verkligen chansen att träna halkkörning under realistiska förutsättningar. Vid Värmlands Trafikcenter finns också andra trafikmiljöer där du får känna och träna på olika situationer som kan uppstå i trafiken.

Halkbana-WEBB